domingo, 19 de febrero de 2012

Casament : 4 idees amb Polaroid // Boda : 4 ideas con Polaroid


Avui us vull ensenyar quatre idees que incorporen les fotos polaroid al vostre casament, a veure què us semblen! La primera té a veure amb les targetes de posició del vostres convidats...
***
Hoy os traigo cuatro ideas que incorporan las fotos polaroid en vuestra boda, a ver qué os parecen! La primera tiene que ver con las tarjetas de sitio de vuestros invitados...

Vist aquí
 
Es tracta de deixar una càmera polaroid al lloc on tingueu les targetes, i que quan algú agafi la seva, hi deixi una foto, si a més la firmen, podeu tenir un divertit llibre de firmes... com la següent idea, on els  convidats deixin foto i missatge en el llibre!
***
Se trata de dejar una cámara polaroid en el sitio dónde estén las tarjetas, y que cuándo alguien coja la suya, deje una foto, si además la firman, podéis tener un divertido libro de firmas... cómo en la siguiente idea, dónde los invitados dejan foto y mensaje en el libro!
 
Vist aquí
Una altra opció que també m'ha agradat... fer servir fotos polaroid dels vostres convidats per indicar-los la seva posició a la taula... això si, heu d'aconseguir fotos de tots... millor per a casaments íntims!
***
Otra opción que también me ha gustado... para utilizar fotos polaroid de vuestros invitados para indicarles su posición en la mesa... eso s, tenéis que conseguir fotos de todos... mejor para bodas íntimas!
 
Vist aquí
I una altra opció que m'ha encantat, fer servir les fotos polaroid com a "cake toppers" o figures del pastís...
***
Y otra opción que me ha encantado, utilizar las fotos polaroid cómo "cake toppers" o figuras del pastel...
 
Vist aquí
Bé, i una última idea genial... si no teniu polaroid, podeu comprar un marc per a crear un fantàstic "photobooth"!
***
Bueno, y una última idea genial... si no tenéis polaroid, podéis comprar un marco para crear un fantástico "photobooth"!
 
Vist aquí
 
Aquest és de Etsy, aquí, però si no el voleu comprar el podeu fer vosaltres!!! Espero que us hagin agradat les idees d'avui... ens llegim!
***
Éste es de Etsy, aquí, pero si no lo queréis comprar, lo podéis hacer vosotros!!! Espero que os hayan gustado las ideas de hoy... nos leemos!
 

2 comentarios:

  1. Me encanta me parece una idea genial y colgar las fotos con las pinzas , es lo mas!
    bss Cristina, que tengas buena semana

    ResponderEliminar
  2. Hola!

    Nosaltres varem fer alguna cosa semblant! I va ser genial! Els convidats s'ho van passar molt be i tenim molt bon record.

    La polaroid la varem comprar a www.sx70store.com

    Es una botiga especialitzada en polaroid, ens van assesorar sobre quina camera triar, i ens van facilitar el film.

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...