martes, 16 de octubre de 2012

Números de Taula : Ampolles reciclades // Números de Mesa : Botellas recicladas

 
Reciclar és una bona idea en temps de crisis (i sempre, és clar!) així que avui us proposo idees per a fer els números de taula amb ampolles reciclades, a veure què us sembla!
***
Reciclar es una buena idea en tiempo de crisis (y siempre, está claro!) así que hoy os propongo ideas para hacer los números de mesa con botellas recicladas, a ver qué os parece!
 
Party Styling Hero
Vist aquí
 
La idea de la primera foto em sembla genial per un casament amb una decoració moderna i colorista, només necessiteu una ampolla de vidre, washi tape, i pel número cartolina! fàcil, fàcil i el resultat la mar de xulo!
***
La idea de la primera foto me parece genial para una boda con decoración moderna y colorista, sólo necesitáis una botella de cristal, washi tape, y para el numero cartulina! fácil,fácil y el resultado la mar de chulo!
 
Vist aquí

La idea de la imatge superior i la de la de baix, és més adequada per un estil de casament més rústic, les ampolles porten el número imprès (ho podeu fer amb una plantilla i pintura) i alhora compleixen amb la seva funció, és a dir, servir aigua!
***
La idea de la imagen superior y la de la inferior, es más adecuada para un estilo de boda más rústica, las botellas llevan el número impreso (lo podéis hacer con una plantilla y pintura) y a la vez cumplen con su función, es decir, servir agua!

Vist aquí

I una última idea, que a més és un DIY molt fàcil, ampolles que alhora serveixen de gerro i de número de taula! Podeu fer els números amb un paper xulo i lligar-los als colls de les ampolles amb cordill...!
***
Y una última idea, que además es un DIY muy fácil, botellas que a la vez sirven de jarrón y de número de mesa! Podéis hacer los números con un papel chulo y atarlos al cuello de las botellas con un cordel...!

Vist aquí
 
Us apunteu al reciclatge? Ens llegim!!
***
Os apuntáis al reciclaje? Nos leemos!!
 


2 comentarios:

  1. Me encantan las letras y los números, y esta idea es muy chuli ;)

    Bss

    www.durabilite.es

    ResponderEliminar
  2. Algo bueno tenía que traer esta crisis y es sin duda el reciclar,a mi me encantan las botellas de este tipo para celebraciones me parece que quedan genial.

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...